Toroslar Belediyesi Bayram hazırlıklarını Tamamladı




Tarih: 27 Haziran 2023 Salı 14:29


Vatandaşların bayramı huzurlu ve güven içinde geçirmeleri için Toroslar Belediyesi, gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

Haber-Berna Uslu

Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere ilgili birimlerde görevli personel, Kurban Bayramı süresince 24 saat görev başında olacak. 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Başkan Yılmaz; “İlçemizde 25 noktada kurban kesim yeri, Korukent Mahallemizde 50 dönüm alan üzerine kurban satış yeri hazırladık. İlgili birimlerimiz, bayram boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, toroslar, bayram, hazırlık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA