Seçer: ’Bunun Da Reklamını Yapalım’




Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 17:38


Açılış için Çamlıyayla’da bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, meşhur Çamlıyayla iğne oyasının reklamını yaptı.

Haber-Berna Uslu

 

Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri açılışında konuşan Seçer, 'Bunun da reklamını yapalım' diyerek, gömleğine taktığı iğne oyasını tanıttı.

 

"GEÇİMLERİNE, AİLE EKONOMİLERİNE KATKI YAPIYORLAR"

Yöresel bazı özelliklerin Türkiye'ye ve dünyaya tanıtılmasını önemsediklerini vurgulayan Seçer, "Bu iğne oyası Çamlıyayla'ya özgü, burada kadınlarımız el emeği, göz nuru bunları üretiyorlar ve bunların da pazar arayışı içinde olduğunu buradan duyurayım. Evlerine de katkı yapıyorlar. Geçimlerine, aile ekonomilerine katkı yapıyorlar. Zaman zaman burada ilçe belediyemizin de katkılarıyla tanıtım amaçlı bazı etkinlikler oluyor. Yöresel ürünlerimizin tanıtımında, yöremizin tanıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Etiket: VahapSeçer, Çamlıyayla, İğneOyası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA