Gaziantep’te fabrika yangınına 4 saattir müdahale ediliyor




Tarih: 4 Temmuz 2023 Salı 15:08


Gaziantep’te öğle saatlerine doğru başlayan fabrika yangınını söndürme çalışmaları 4 saattir devam ediyor. Fabrika yangınına 40 araçla 90 itfaiye personeli müdahale ediyor.

  Yangın, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir sağlık ürünleri fabrikasında çıktı. Yangın ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede fabrikayı saran yangına müdahale etti. 
 
  Yangına 40 araç ile 90 itfaiye personeli müdahale ediyor 
  Yaklaşık 4 saattir yoğun şekilde devam eden ve yer yer küçük çaplı patlamaların da yaşandığı fabrika yangınına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı 40 araçtan oluşan 90 itfaiye personeli müdahale ediyor. Yangın nedeniyle fabrikanın depo kısmında bulunan çatı da tamamen çöktü. 
 
  Dumandan etkilenen 10 kişinin tedavisi sürüyor  
  Öte yandan yangın nedeniyle dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan 10 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. 
IHA                                   


Etiket: gaziantep, fabrika, yangın, müdahale, itfaiye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA