Ortaca’da festival coşkusu




Tarih: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 13:38


Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin ilk günkü programına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

  Festival OFAD ekibinin gösterisi ile başlarken, 26’ncı Tarım, Çevre ve Turizm festivalinin gece konserinde Gencer Savaş Orkestrası sahne aldı. Bir hafta sürecek festivalde, Derya Uluğ, Ekin Uzunlar, Sevcan Orhan, Uğur Işılak ve Kolpa konser verecek. Festival, 9 Temmuz'da sanatçı Kıraç'ın konseriyle sona erecek. 
  Festival programına Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, geçmiş dönem MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Ortaca İlçe Başkanı Bekir Türköz, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, kurum müdürleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
IHA                                      


Etiket: muğla, ortaca, festival, çevre, turizm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA