Belediye Başkanı Doğan: "Gazi Emet’in 60 yıllık alt yapı sorununu tarihe gömeceğiz”




Tarih: 6 Temmuz 2023 Perşembe 15:26


Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Emet ilçesinin 60 yıllık alt yapı sorununu tarihe gömeceklerini ifade etti.

Gazi Emet Yöresel Ürünler ve El Sanatları Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Uğur Işılak konserinde halka hitap eden Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, halen ilçede devam eden alt yapı çalışmalarına değindiği konuşmasında,” Alt yapı çalışmalarımızdan önce ilçemizde anket yaparak halkımıza sorduk. Yüzde 60’ı altyapı çalışmalarına öncelik vermemizi istedi. Bizlerde halkımızın talebini yerine getirmek için çalışmalara başladık. Uzun ve yorucu alt yapı çalışmalarında belki hep birlikte sıkıntılar çekiyoruz ama geleceğimiz ve yarının Gazi Emet’i için 60 yıllık sorunu da tarihe gömeceğiz “dedi. 
Başkan Doğan konuşmasında, Emet ilçesinde yapımı devam Muhsin Yazıcıoğlu Türk Otağından da bahsederek, birçok Yörük ve Türkmen köyü bulunan Emet ilçesinde bölgede tek olacak oba ile geçmişte kurulan 16 Türk devletinin ve halen varlığını sürdüren 7 Türk devletinin temsil edileceğini ifade etti. 
Başkan Doğan gecede, “Yörükler, Türkmenler ve Türk Dünyası Günü” etkinliğine katılan Yörük ve Türkmen derneklerine teşekkür ederek, günün anısına EMFEST çini tabak takdim etti. 

İHA
 


Etiket: kütahya, emet, belediye, hüseyindoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA