İlk Nefes Projesi bir yılda 630 aileye ulaştı




Tarih: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:04


Mersin’de yeni doğan bebeklerin ailelerine ‘İlk Nefes’ Projesi kapsamında ulaşılarak içerisinde bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunan ‘İlk Nefes Çantası’ hediye ediliyor.

Haber - Şirin Alp

İlk Nefes ekibi ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleriyle Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın hediyesi olan İlk Nefes Çantası’nı bebeklerini kucağına alan ailelere teslim ediyor.

Başkan Yılmaz; “ Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aileye yeni katılan her birey bizim evladımız ve onlar için hazırladığımız “İlk Nefes Çantalarımızı” ailelerimize ulaştırıyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Minik yavrularımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.


Etiket: mersin, toroslar, atsızafşınyılmaz, aile, destek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA