Fırınlarda baca denetimi yapıldı




Tarih: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:13


Osmaniye Belediyesi, pide ve lahmacun fırınları ile ekmek fırınlarının baca denetimlerini yapmaya devam ettiği belirtildi.

Hava kirliliğinin oluşumunu engellemek, çevre kirliliğini önlemek ve toplum sağlığının olumsuz etkilenmesini önlemek maksadıyla belediye ekipleri belirlenen periyotlar halinde baca kontrollerini yapıyor. Kontrol yapılan bacalarla ilgili gerekli bilgiler iş yerlerine bildirilerek eksikliklerinin giderilmesi isteniyor.  
Kontrolleri esnasında tespit edilen eksikliklerin tutanak tutularak işyeri sahibine gerekli uyarılarda bulunulduğunu ifade eden Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hüseyin Küçük, “Osmaniye Belediyesi olarak her hafta pide, lahmacun ve ekmek fırınlarının baca kontrolü ve sulu filtrelerinin denetimlerini yapıyoruz. Fırınlarda baca kontrolleri yaparken sulu filtre olup olmadığına ve düzenli çalışıp çalışmadığına bakılıyor. Teknik personellerimizce her an sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. İşyerlerinden baca sistemlerini ve filtre sistemlerini gerekli kurallar çerçevesinde günlük kontrollerini yaptırmalarını Osmaniye adına istemekteyiz” şeklinde konuştu. 

İHA


Etiket: osmaniye, denetim, havakirliliği


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA