MTSO’nun yeni Başkanı Sefa Çakır’dan Vali Pehlivan’a ziyaret




Tarih: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 16:40


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu’yla birlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Haber - Sercan Özdemir

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Sefa Çakır ve MTSO yönetim kurulu, Vali Pehlivan'la birçok konuda bilgi alışverişi ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette ana gündem 'ekonomi' oldu.

“Hep beraber şehir için buradayız”

Ziyaret esnasında Başkan Çakır; "Biz siyaset üstü olduğumuz için bazı köprü vazifesi görmemiz ve lobi yapmamız gereken işlerde buradayız. Bunlar hükümet kanadı ya da diğer taraflar olabilir. Ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber şehir için buradayız. 3,5-4 senemiz var. 'Şu işleri yaptık' diyeceğimiz projeler olması lazım. Standart gideceksek bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, mtso, sefaçakır, alihamzapehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA