Yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 2 yaralı




Tarih: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 23:55


Ağrı’da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

  Ağrı - Erzurum Karayolu üzerinde bulunan otogar kavşağında bu gün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Bekir B. İdaresindeki 41 AAJ 971 plakalı otomobil, kavşakta dönüş esnasında ismi öğrenilemeyen İranlı sürücü idaresindeki yolcu otobüsü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Bekir B. İle yanında yolcu pozisyonundaki bir kadın hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinden 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kısa süre kaza nedeni ile trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların çekici yardımı ile kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.  Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. 
IHA                                         


Etiket: ağrı, otobüs, kaza, trafik, erzurum


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA