Şanlıurfa’da çalınan otomobili polis bir saatte buldu




Tarih: 20 Temmuz 2023 Perşembe 13:39


Şanlıurfa’da dün gece saatlerinde park halindeki bir araç çalındı. Haber verilmesiyle olay yerine giden polis ekipleri, aracı bir saat içerisinde bularak sahibine teslim etti.

  Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Haliliye ilçesindeki Emniyet Caddesi üzerinde yaşandı. Ahmet Yıldırım isimli vatandaş, arıza yapan aracını yol kenarına park etti. Tamirci getirmek için bölgeden ayrılan Yıldırım, döndüğünde otomobilinin yerinde olmadığını fark etti. 
 
  Polisten yardım istedi 
  Araç sahibi Yıldırım, durumu polise bildirerek yardım istedi. Kısa sürede bölgeye giderek çalışma başlatan ekipler, güvenlik kamerası incelemelerinde aracın gidiş yönünü tespit etti. Araç, 2 kilometre uzaklıktaki bölgede park halinde bulundu. Yapılan incelemede, aracın daha önce birçok suçtan sabıkası bulunan şüpheli tarafından çalındığı tespit edildi. Ekipler, hırsızın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
  Aracına kavuşan vatandaş, polis ekiplerine teşekkür etti 
  Polis ekiplerinin bir saatlik bir çalışması sonucu bulunan otomobil, yokuş aşağı bırakılarak çalınmak istendiği bildirildi. Hırsızın aracı düz kontak yapmaya çalıştığı fakat başarılı olmadığı için aracı terk ederek bölgeden uzaklaştığı tespit edildi. Tutanak tutulduktan sonra aracını teslim alan Ahmet Yıldırım, ”Polis ekiplerimize teşekkür ediyorum, aracımı 10 dakikada buldular" dedi. 
IHA                                


Etiket: şanlıurfa, çalıntı, park, haliliye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA