Karamel, Instagram’da!




Tarih: 20 Temmuz 2023 Perşembe 18:44


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sahiplendiği ve makam odasında baktığı köpeğe ’Karamel’ adı verilmişti. Karamel, @mersinli_karamel_ kullanıcı adıyla Instagram’da görüldü.

Haber-Berna Uslu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, önceki hafta Karamel'in Taş Bina'daki makam odasında uyurken görüldüğü bir video paylaşarak, "Çalışma odamda sıradan bir akşamüzeri. Ben çalışırken, barınağımızdan bugün sahiplendiğim Karamel de mışıl mışıl uyuyor. Ailemize hoş geldin güzel kızım" ifadelerine yer vermişti.

 

Seçer'den 'satın alma, sahiplen' mesajı!

Karamel, daha sonra Seçer'in makam odasından televizyon kanallarının ortak yayınladığı canlı yayında da görüldü. Karamel'i yayın esnasında yanına çağıran Seçer, köpeğin anne ve babasının depremzede olduğunu söyledi. O süreçte dünyaya gelen yavrulardan birisinin Karamel olduğunu belirten Seçer, Karamel'i de barınaktan sahiplendiğini vurgulayarak; "Satın alma sahiplen" mesajını vermişti.

 

Seçer, Karamel'i takip etti!

Karamel adına açılan sosyal medya hesabında, 'Depremzedeyim, Zeus'un kızıyım, Vahap Seçer tarafından sahiplenildim. Artık barınakta değilim' ifadeleri yer aldı. Yalnızca Vahap Seçer'in takip edildiği sosyal medya hesabı, kısa sürede ilgi gördü. Karamel'in hesabını Seçer de takip etti.

 


Etiket: karamel, vahapsecer, köpek, barınak, sahiplenme, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA