Vahap Seçer, Bakan Özhaseki’yle Görüştü!




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 12:03

Sercan Özdemir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’deki bazı yatırım ve projelerin son durumuna ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yle toplantı gerçekleştirdi.

Mersin Metrosu ve Pamukluk Barajı gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin de sürecin içerisinde olduğu Hükümet destekli bazı yatırımlar, kent gündemindeki yerini koruyor. Söz konusu yatırımların uygulama ve hizmete alınma süreçlerinin ağır ilerlemesi Mersinlilerin tepkisine neden oluyor. Özellikle Pamukluk Barajı ve Mersin Metrosu gibi projeler zaman zaman bazı Mersin milletvekilleri tarafından TBMM Genel Kurulu'na taşınırken, zaman zaman da Büyükşehir Belediye Meclis Toplantılarında tartışma ortamı oluşturuyor.

Seçer, seçim sürecinde 'Mersin hakkını alacak' demişti!

Mersin'in merkezi hükümetten yeterli desteği alamadığını savunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde mensup olduğu siyasi parti olan CHP'ye ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına destek isterken; "Mersin, hakkını alacak" ifadelerine yer vermişti. Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın güven tazeleyerek, bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, dikkat çeken bir temasta bulundu.

Seçim sonrası Bakan Özhaseki'yle görüştü: "Verimli bir toplantı yaptık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ankara'da ziyaret eden Seçer, toplantı sonrası yaptığı açıklamada; "Mersin'in başta Metro, Pamukluk Barajı içme suyu arıtma tesisi, İller Bankası koordinasyonunda devam eden alt yapı projeleri finansmanları olmak üzere bakanlıkla belediyemiz arasındaki birçok konu ile ilgili verimli bir toplantı yaptık. Mersin'imize hizmet yolunda çalışmalarımız artarak devam edecek" ifadelerine yer verdi.


Etiket: vahapseçer, mehmetözhaseki, bakan, görüşme, toplantı, mersin, ankara


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA