Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur!




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 13:54

Kadri Duman

Tarsus İdman Yurdu ekibi, hava sıcaklığının yüksek olduğu şu günlerde sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanlarla kondisyonlarını sıkı tutuyor.

Yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Tarsus İdman Yurdu oyuncuları bugün, 1. Etap Nevşehir kampının 6'ıncı gününe girdi. Nevşehir'de konakladıkları tesise giriş yaptıkları 22 Temmuz Cumartesi günü kısa bir istirahat süresinin ardından hızla antrenmanlara başlayan ekip, 6 gün boyunca antrenmanlarını aralıksız sürdürdü. Bazı oyuncular, dünkü akşam antrenmanında anlamlı bir anı fotoğrafı çektirerek, 'sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' mesajı verdi.

Akşam antrenmanını dün, Eryiğit de seyretti!

Akşam antrenmanında TİY oyuncularını TİY Başkanvekili Adil Eryiğit de yalnız bırakmadı. Oyuncuların antrenmanlarını seyreden Eryiğit, akşam yemeğinde bir araya geldiği ekibe tatlı ikram etti.


Etiket: tiy, antrenman, nevşehir, adileryiğit, mersin, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA