’İnşallah Millet Bu Sefer Dersini Almıştır!’




Tarih: 29 Temmuz 2023 Cumartesi 14:25

Şirin Alp

İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, yerel seçimler yaklaşırken önemli mesajlar verdi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023'e kadar tatil edilmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'e gelerek Çamlıyayla'da hemşehrileriyle buluştu.

"Atalarımız ne demiş; 'Kendi düşen ağlamaz ama gözü de çıkarmış'"

Kocamaz, yerel seçimler yaklaşırken 'ekonomi' üzerinden mesajlar vererek; "Herkese huzur dolu bir hafta sonu demek istiyorum. Ancak hemen her gün yapılan zamlar karşısında hiç kimsenin huzurlu olamayacağını da biliyorum. Allah bu milletin yardımcısı olsun. İnşallah millet bu sefer dersini almıştır. Şayet millet 2024 Mart'ında yapılacak yerel seçimde de içi boş vaatlere inanıp da kandırılacak olursa; kabahati bu sıkıntıları ve çileyi çektiren, feryatları yükselten mevcut iktidar da değil de, bunca sıkıntısına ve feryadına rağmen oy vermeye devam edenlerde ve kendisini halka inandıramayan muhalefette aramak lazım. Atalarımız ne demiş; 'Kendi düşen ağlamaz ama gözü de çıkarmış.' Ama bunun yanında, bu kadar olumsuzluğa ve yaşatılan bunca zulme rağmen, bu iktidar hala halktan oy alabiliyorsa, biz de dahil; yani şu andaki muhalefet partilerinin tümünün de kendilerini gözden geçirmesi gerekir. Rabbim, her türlü yanlışına rağmen, ülkeyi bu günkü içinden çıkılmaz duruma getiren, söylediği yalan ve iftiralara körü körüne inanıp, biat ederek, kendi hür iradesi dışında hareket eden insanlara da bu kötü gidişatı görmeyi nasip eylesin" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettinkocamaz, ekonomi, iyiparti, mersin, milletvekili


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA