’Hayat Oldukça Acımasız’




Tarih: 30 Temmuz 2023 Pazar 17:09

Şirin Alp

TBMM’nin tatil sürecinde seçim bölgesi olan Mersin’e gelen İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, ’Hayat oldukça acımasız. Yaşarken çile üstüne çile çektiriyor’ sözleriyle yaşama ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Mersin'in ve Türkiye'nin sorunlarına yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bu kez yaşama dair değerlendirmelerde bulundu. Kocamaz, seçim bölgesi olan Mersin'de tatil sürecini değerlendirirken, Çamlıyayla'da arkadaşlarıyla da bir araya geldi.

"Tüm canlılar, günü geldiğinde yapılacak bir çağrı ile son yolculuğa çıkacak"

Sakin geçen bir pazar günü sabahında konuşan Kocamaz, "Gönlü güzel tüm insanlara, sevenleri ve sevdikleri ile birlikte gönlünce geçireceği güzel bir pazar diliyorum. Hayat oldukça acımasız. Yaşarken çile üstüne çile çektiriyor. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi hemen her gün bir dostumuzu ya da tanıdığımızı aramızdan alıp götürüyor. Hepimiz de biliyoruz ki sıra bir gün bize de gelecek. Tüm canlılar, günü geldiğinde yapılacak bir çağrı ile son yolculuğa çıkacak. Bundan kaçış yok. Bu dünyaya boşuna yalan ya da vefasız dememişler. Bizler de tüm insanlar olarak bunları biliyor ama arsızlığa vuruyor ve bilmiyormuş gibi davranıyoruz. Zira hepimizde biliyoruz ki o malum sondan, hiç kimsenin kaçabilme ya da engelleme gibi bir şansı yok. O halde hayattayken yapabileceğimiz en önemli ve en hayırlı iş, 'boş kubbede hoş bir sada' bırakarak gidebilmek, ardından da hayır duaları ile anılabilmek. Rabbim, şu üç günlük dünyada yaşarken; cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Hiç kimsenin emeklerini de boşa çıkarmasın. Dert verip de derman aratmasın. Cümlemize sağlık ve sıhhat versin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Şehitlerimize ve tüm geçmişlerimize rahmet olsun. Kötüler yok, tüm iyi insanlar da var olsun" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettinkocamaz, mersin, hayat, çamlıyayla, ölüm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA