TEM’de polisi peşine takan otomobillerden 119 kilo uyuşturucu çıktı




Tarih: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 19:38

İHA

Kocaeli’de narkotik polisinin

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde iki otomobili takibe aldı. Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobiller, ekip otosuna da çarparak maddi hasara sebep oldu. Şüpheliler ve polis arasında dakikalarca süren kovalamacanın ardından otomobillerden birinde bulunan 2 şahıs, aracı TEM Otoyolu Körfez geçişinde bırakarak, yaya olarak kaçmaya başladı. Şahısların peşine polis ekipleri de takıldı. Yaşanan kovalamacanın ardından şüpheliler yakalandı. Kaçan diğer otomobil de Hereke mevkiinde durduruldu. Otomobilde bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı. Araçlarda yapılan aramada 7 valiz içerisinde 119 kilo esrar ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olaya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.               


Etiket: kocaeli, uyuşturucu, narkotik, gözaltı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA