Kırşehir esnafını korkutan yangın elektrik kontağından çıkmış




Tarih: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:20

İHA

Kırşehir’de Dedeli İş Hanı’nda meydana gelen ve dokuz iş yerinin kullanılamaz hale geldiği yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi.

İş hanında bulunan balıkçıda bulunan elektrik kontağında meydana gelen sorun sonrası yanan iş yerleri ile ilgili de Emniyet ekiplerinin soruşturması sürüyor.  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk tarafından ziyaret edilen esnaf, sorunlarını birlik başkanına anlattı.   
Yangından etkilenen iş yerlerini ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Öztürk açıklamasında, "Yaşanan bu üzücü olay hem esnaflarımızı hem de bizleri tedirgin etmiştir. Ekmek tekneleri zarar gören esnaflarımız için gereken desteğin verileceğinden şüphemiz yoktur Bizleri sevindiren nokta can kaybının olmamasıdır" dedi. 


Etiket: kırşehir esnafı, elektrik kontağı, yangın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA