Vali Pehlivan, Hebilli Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.




Tarih: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 23:06

Kader ÇETİNTAŞ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz’in Hebilli Mahallesi’nde muhtarı ve vatandaşları ziyaret etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'in Hebilli Mahallesi'nde muhtarı ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdi. 

Pehlivan, öncelikle Hebilli Mahallesi muhtarıyla bir araya gelerek: "Akdeniz İlçemize bağlı Hebilli Mahalle Muhtarımızı ziyaret ettik. Muhtarımızdan mahallemizde yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aldık, değerlendirmelerde bulunduk.Projesini tamamladığımız ve restorasyon çalışmalarını başlatacağımız  Akdeniz Hebilli Mahallemizde bulunan, 7.yy’da Emeviler döneminde yapılmış olan Hebilli kalesini ziyaret ettik. Mahallemize ismini veren Kalenin kalıntıları arasında hemşehrilerimizle tarih sohbeti yaptık" dedi. 

Hebilli Mahallesinin vatandaşlarıyla da bir araya gelen Pehlivan,  "Vatandaşlarımızla bir araya geldik; yürütülmekte olan kamu hizmetleri, tarımsal faaliyetler başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunduk, çay eşliğinde sıcak bir sohbet gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 


Etiket: ali hamza pehlivan, hebilli mahallesi, mersin valiliği


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA