Tarsus’ta silahlı, bıçaklı ve sopalı yol kavgası yaşandı




Tarih: 11 Ağustos 2023 Cuma 10:21

İHA

Mersin’in Tarsus ilçesinde trafikte yol verme yüzünden çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 12 yaralandı.

Olay, Öğretmenler Mahallesi Rasim Dokur Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oto kiralama sahibi D.U.Y. (29) ile A.A.T. arasında başlayan trafikte yol tartışması kavga dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Y.T. (17), T.T. (44), M.T. (51), M.T. (42), Y.T. (21), S.T. ( 19), B.T. (26), D.U.Y.(29), G.Y. (35), C.M.Y. (26), S.Y. (37) ve H.Ç.(20) silah, bıçak ve sopalarla kavga etti. İşyeri sahibi D.U.Y. pompalı av tüfeğiyle rast gele ateş etti. Ağır yaralanan Yakup T. ile 12 kişi 112 ekipleri tarafında Tarsus’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve Özel Hareket polisi geldi. Hastaneye kaldırılan Yakup T. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  
                               


Etiket: tarsus silahlı kavga, mersin yol kavgası, trafikte yol verme kavgası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA