Usta yazar Aral okurlarıyla buluştu




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 12:58

İHA

Kuşadası Belediyesi tarafından aslına uygun olarak yenilenip, kente kazandırılan Çalıkuşu Kültür Evi, öykü ve roman yazarı İnci Aral’ı ağırladı. Düzenlenen imza gününde en sevilen kitaplarını hayranları için imzalayan İnci Aral, bir hafta boyunca Kuşadası’nda kalacak.

Tarihi Kuşadası evlerinin bulunduğu Yıldırım Caddesi'ndeki Çalıkuşu Kültür Evi, edebiyat dünyasının önemli isimlerini misafir etmeye devam ediyor. Çalıkuşu Kültür Evi’nin son konuğu, usta öykü ve roman yazarı İnci Aral oldu. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte İnci Aral, ‘Gölgede Kırk Derece, Yeşil, Şarkını Söylediğin Zaman, Unutmak, İçimden Kuşlar Göçüyor’ gibi en sevilen kitaplarını okuyucuları için imzaladı. Bir hafta boyunca Efe Suphi Yazar Konukevi'nde kalacak olan İnci Aral, pazar günü saat 16.00'da Ada Modern Sanat Galerisi'nde düzenlenecek söyleşide okurlarıyla tekrar bir araya gelecek.           


Etiket: inci aral, imza günü, çalıkuşu kültür evi, kuşadası evleri, ada modern sanat galerisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA