Manisa FK rejenerasyon antrenmanı yapıp Kocaeli’den ayrıldı




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 14:48

İHA

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı ve sahadan 2-0 galip ayrıldığı Kocaelispor maçının ardından rejenerasyon antrenmanı gerçekleştirdi.

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Kocaelispor’u 2-0 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü, bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Kocaeli’nden ayrıldı. Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde yapılan antrenmanda Kocaelispor maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular da bireysel performans çalışması gerçekleştirdi. 
  14 Ağustos Pazartesi gününü izinli geçirecek olan siyah-beyazlılar, 15 Ağustos Salı günü toplanarak Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacak.


Etiket: manika fk, manisa futbol kulübü, trendyol ligi, osman zeki korkmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA