Kocamaz, Bugün Canlı Yayına Çıkacak




Tarih: 15 Ağustos 2023 Salı 12:35

Gizem Tokkuzun

Artan sıcaklara rağmen Mersin’de vatandaşlarla buluşmaya devam eden İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, bugün Kanal 33’te Fatih Alkar’ın konuğu olacak.

Termometrelerin 40 derecelere ulaştığı Mersin'de hava sıcaklıkları devam ederken, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da artan sıcaklara rağmen ziyaretlerine ara vermedi.

"Mecbur kalmadıkça güneşe çıkmayın"

Ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da vatandaşları sıcak havalar karşısında uyaran Kocamaz, "Bu günlerde aman aman mecbur kalmadıkça güneşe çıkmayın. Zira havalar bu kadar sıcak oldukça, nem oranında yüksek olması nedeniyle, dışarıda durulmuyor, içeride de klimalar yeterli olmuyor, insanlar ne yapacakları şaşırmış durumda. Bizler de bu sıcakların getirdiği tüm sıkıntılara rağmen, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz" dedi.

"Son gelişmeler üzerine konuşacak, halkımızı bilgilendireceğiz"

Vatandaşları çıkacağı canlı yayını izlemeye davet eden Kocamaz, "Ayrıca, bugün saat 17.00'de Kanal 33 televizyonunda ülkemizle ve Mersin’imizle ilgili gündemler ve son gelişmeler üzerine konuşacak, halkımızı bilgilendireceğiz. İzlemeniz dileğiyle" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettin kocamaz, sıcak, canlı yayın, fatih alkar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA