Kırklareli OSB’ye ambulans desteği




Tarih: 15 Ağustos 2023 Salı 15:25

İHA

Kırklareli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce (OSB) İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan ambulansın devir teslim töreni yapıldı.

  Kırklareli OSB’ye kurulan 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu için Bölge Müdürlüğünce İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan ambulansın devir teslim töreni yapıldı. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü önünden düzenlenen törene Vali Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit ile kurum müdürleri ve sağlık personeli katıldı. 
  Törende konuşan Vali Ekici OSB’de 5 bin kişin istihdam ettiğini ifade ederek OSB’de yaşan bir olaya sağlık ekiplerinin 10 dakikada hizmet verdiğini söyledi. Ekici, yeni ambulansın hayırlı olması temennisinde bulundu. 
  Daha sonra İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit konuşma yaptı. Cerit, yeni tam donanımlı bir ambulansın sağlık filosuna dahil etmenin gururunu yaşadığını belirterek kentte 2'si paletli olmak üzere ambulans sayısının 54'e yükseldiğini aktardı. 
                                 


Etiket: kırklareli organize sanayi bölge müdürlüğü, kırklareli il sağlık müdürlüğü, acil sağlık hizmetler


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA