AK Partili Ali Kıratlı, Mersin’in Her Yerinde!




Tarih: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 16:13

Güray Gürdal

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, 24 saat içerisinde Mersin’in Bozyazı, Aydıncık ve Yenişehir ilçelerini gezerek bir dizi temasta bulundu.

AK Partili Ali Kıratlı'nın ziyaretlerindeki ilk durak Bozyazı ilçesi oldu.

İlk Durak Bozyazı'ydı

Bozyazı esnafını ziyaret Kıratlı, daha sonra Bozyazı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Keskinaslan'ı ve Bozyazı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ve personelleri ziyaret etti. Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'nu ziyaret ederek ilçedeki temaslarını sürdüren Kıratlı, AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı'nda teşkilat toplantısına katılıp, ilçedeki vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını konuştu.

Bozyazı'dan Aydıncık'a Geçti

Bozyazı'nın ardından Aydıncık'a geçen Kıratlı; Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan ve AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan'la birlikte Aydıncık Mahalle Muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Kıratlı, muhtarların taleplerini not alıp, en kısa sürede taleplerine çözüm üreteceklerini bildirdi.

Aydıncık'tan Yenişehir'e Geçti

AK Partili Kıratlı, Aydıncık'taki temaslarının ardından Yenişehir'e geçerek AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi ile birlikte AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlarla bir araya gelip taleplerini not aldı.


Etiket: ali kıratlı, bekir selvi, mersin, ak parti, bozyazı, aydıncık, yenişehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA