Tünelin Ucu Göründü: Mersin Metrosu’na Yeşil Işık!




Tarih: 20 Ağustos 2023 Pazar 17:26

Sercan Özdemir

Mersin Metrosu’nun finansman kredisi için beklenen onay imzası geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılımıyla 3 Ocak 2023 tarihinde temeli atılan Mersin Metrosu'nun çalışmaları belediyenin öz kaynaklarıyla ağır ağır devam ederken; çalışmaların aktif ve hızlı bir şekilde sürdürülebilmesi için finansman kredisine ihtiyaç duyulduğu belirtilmişti.

"Metro İnşaatımızı Süratle Sürdüreceğiz"

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan finansman kredisi kullanımı için 24 aydır beklenen onay imzasının geldiğini duyuran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Mersin metrosu yapımı için gerekli olan kredilerin belirli bir kısmına hazine onayı veren Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’e teşekkür ederim. Daha önce başlattığımız metro inşaatımızı süratle sürdüreceğiz" dedi.


Etiket: mersin metrosu, mehmet şimşek, vahap seçer, onay, kredi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA