92 Yaşında Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevdalısı: Ayşe Teyze




Tarih: 20 Ağustos 2023 Pazar 17:46

Güray Gürdal

AK Parti’li Ali Kıratlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı 92 yaşındaki Ayşe Teyze’yi ziyaret ederek hayır duasını aldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin'in Yenişehir ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirirken; AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi'yle birlikte 92 yaşındaki Ayşe Teyze'nin de evine uğradı.

"Fakirlerin Babası, İnsan Evladı"

Ayşe Teyze'yi anlatan Kıratlı,  "Recep Tayyip Erdoğan aşığı dediler. Mutlaka gidelim, mutlaka o teyzemizin elini öpelim dedim" ifadelerine yer verdi. Ayşe Teyze ise o esnada "Televizyona çıkınca Allah seni korusun, Allah kötülerden korusun, Allah tahtından düşürmesin, Allah uzun ömürler versin diyorum. Anne, ağzın yoruldu sus diyorlar, susmam" dedi.

Kıratlı, Ayşe Teyze'ye "Seni veren Allah'a kurban olurum. Allah sizlerden razı olsun" derken, Ayşe Teyze ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Çok şükür kazandı. Fakirlerin babası, insan evladı. Çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.  


Etiket: ali kıratlı, ayşe teyze, cumhurbaşkanı erdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA