Ali Kıratlı Yenişehir’i Karış Karış Gezdi!




Tarih: 20 Ağustos 2023 Pazar 17:55

Güray Gürdal

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi’yle birlikte Yenişehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

2012 yılında Şehit olan Eren Kızılgedik’in anne ve babasını ziyaret eden Vekil Kıratlı, "Onlar bize şehidimizin emanetleri ve çok önemliler. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Birliğimiz daim olsun"

Vekil Kıratlı ile Başkan Selvi, daha sonra Çavak Mahallesi'nde AK Parti Mahalle Başkanı Veci Yer’e misafir oldu, Mahalle Muhtarı Hüseyin Soy ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çavak Mahalle Kahvehanesi ve Çukurkeşlik Mahallesi'ni de ziyaret eden Kıratlı ile Selvi, sertifika törenine katıldı. Yenişehir ilçesinde ikamet eden vatandaşların AK Parti'ye üyeliğini gerçekleştirdiklerini belirten Kıratlı, "AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığımızın düzenlediği, Yenişehir Mahalle Başkanları Sertifika Törenini, İl Teşkilat Başkanımız Sayın Lütfi Parıltı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ayşe Akdeniz ve teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdik. Partimize verdikleri katkılardan dolayı Allah onlardan razı olsun. Birliğimiz daim olsun" dedi.


Etiket: ali kıratlı, bekir selvi, yenişehir, ak parti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA