Vekil Kış, Aşure Programına Katıldı




Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 12:23

Gizem Tokkuzun

Pazarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği programa katılan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, ’Dualarımız kabul, birlik ve beraberliğimiz daim olsun’ dedi.

Pazarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin programına katılım sağlayanlar arasında CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da yer aldı. "Aşure lokması etkinliğinde soframızı canlarımızla paylaştık" diyen Kış; edilen duaların kabul, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.

"Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum"

Programda konuşan Pazarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Döldöş ise aralarında Gülcan Kış'ın da olduğu misafirlere teşekkürlerini sunarak; “Aşure; 1350 yıl önceden, bir Kerbela olayından çıkıp bugüne kadar gelen bir zulüm sonunda, bir matem orucuyla devam eden şükürden mateme; ama o günkü yapılan zulüm bugüne kadar kimlik değiştirerek, gömlek değiştirecek bir şekilde gelmiştir. Din, dil, ırk bir sürü sebebi vardır. Bugünkü organizasyonumuza katılarak bizlere destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Etiket: gülcan kış, pazarcıklılar, aşure programı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA