Kış’tan Ali Yüksel İçin Çağrı: ’TBMM Başkanı’nı Göreve Çağırıyorum’




Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 12:36

Sercan Özdemir

CHP’li Gülcan Kış, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili ve MYK üyesi Ali Yüksel’in ’Tek eşlilik ve kadın özgürlüğü erkeklerin bir oyunudur’ ifadelerine tepki gösterdi.

Gazete Duvar'dan Can Bursalı'ya konuşan Ali Yüksel, 'Hayatımın bir döneminde üç tane eşim oldu' açıklamasıyla da dikkat çekerken; 'Elhamdülillah üç eşten sekiz tane yavrum var. Hepsi birbirinden kıymetli. Ayrıca şunu ifade edeyim, Allah bana üç eş nasip etti. Hepsi birbirinden kıymetli hepsi birbirinden değerli idi' ifadelerine yer vermişti.

"Karanlık Zihinlere Karşı Mücadelemizi Sonuna Kadar Sürdüreceğiz"

Yüksel'in açıklamalarına tepki gösteren ve TBMM Başkanı'nı göreve çağıran CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ise "Bir Cumhuriyet kadını olarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin karargahı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde laik, demokratik, aydınlık Türkiye aleyhine görüş beyan eden, kadını yok sayan, kadın düşmanı bir zihniyetle aynı çatı altında vekillik yapmaktan utanç duyuyorum. Bu açıklamalar hakkında TBMM Başkanı'nı göreve çağırıyorum. Medeni Hukuku, Anayasa'yı hiçe sayanlara, iktidardan cesaret alan karanlık zihinlere karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.


Etiket: ali yüksel, 3 eş, gülcan kış, tbmm, tepki, çağrı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA