Ekmen: ’Servet Transferine Döner Bu İş’




Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 12:46

Sercan Özdemir

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, kamu bankalarının aylık yüzde 1,20 faizli ve 15 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına hazırlandığı söylemleri üzerine, ’Tıpkı KKM gibi parası olana servet transferine döner bu iş’ açıklamasına yer verdi.

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, sosyal medya hesabı üzerinden 'Kamu bankaları aylık 1,20 faizli ve 15 yıl vadeli  konut kredisi kampanyasına hazırlanıyor' ifadesinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

"Adliyeyi Dolduran Ev Sahibi Kiracı Uyuşmazlıklarına Destek Olsun"

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ise Babuşçu'nun ifadeleri üzerine, "Tıpkı KKM gibi parası olana servet transferine döner bu iş. İktidar bir yere para dağıtacaksa, 3’e katlanan öğrenci yurt ücretleri ve özel eğitim ücretlerine, her gün birbirini boğazlayıp adliyeyi dolduran ev sahibi kiracı uyuşmazlıklarına destek olsun" değerlendirmesinde bulundu.


Etiket: şenol babuşçu, mehmet emin ekmen, konut kredisi, faiz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA