Bozdoğan ’İl’ Tarihi Verdi: 29 Ekim!




Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 13:28

Berna Uslu

Tarsus’un il yapılması konusunda ısrarını sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ’O hikayeyi inşallah Allah izin verirse yirmi dokuz Ekim’de bitireceğiz’ dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı Göçük Mahallesi'nde gerçekleştirilen İncir Festivali'nde konuştu.

"Tarsus Mutlaka İl Olacak"

Tarsus'un il olması konusunda bir süredir kampanya yürüten Bozdoğan, festivalde kararlı olduklarını bildirerek; "Bu kent özellikle tarihiyle, tarımıyla, medeniyetiyle, turizmiyle on bin yıllık bir kent. Biz il olmak için de çok geç kaldık. Ama o hikayeyi inşallah Allah izin verirse yirmi dokuz Ekim'de bitireceğiz. Ve herkes şundan emin olsun. Tarsus'ta biz bize yeteriz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum Çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Etiket: haluk bozdoğan, tarsus, il, tarih verdi, 29 ekim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA