Kılınç: ’Kıbrıs Türk’tür Türk Kalacaktır’




Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 13:35

Güray Gürdal

Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ’Kıbrıs Türk’tür’ çıkışının ardından benzer bir açıklama, MHP’li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’tan geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki gelişmeler sonrası makosenlerini giyip, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 'Kıbrıs Türk'tür' notunu düşmüştü.

"Anamur'dan tüm dünyaya bir kez daha seslenmek istiyorum"

Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç da "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Yeşil Hat üzerindeki Pile Köyü’ne ulaşımı kolaylaştırmak için hazırlanan yol projesine haksız ve hukuksuz olarak müdahale etmeye çalışan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nü kınıyorum. Kıbrıs Barış Harekatı'nda tekneler ve sandallarla Kıbrıslı soydaşlarımıza ulaşarak onların acısına ortak olan ilçemiz Anamur'dan tüm dünyaya bir kez daha seslenmek istiyorum; Kıbrıs Türk'tür Türk kalacaktır" ifadelerine yer verdi.


Etiket: hidayet kılınç, kktc, bahçeli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA