CHP’li Kış, Ekonomi Masası Toplantısı’na Katıldı




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 16:47

Sercan Özdemir

CHP Ekonomi Masası Toplantısı’na katılan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, ’Üreten Türkiye’yi kuracağız’ dedi.

CHP Ekonomi Masası'nın 28. Dönem İlk Toplantısı'nda önceki dönem çalışmaları değerlendirilirken; bu dönem yapılacak çalışmalar da ele alındı. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın da katıldığı toplantı sonrası Ekonomi Masası üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

"CHP Olarak Onları Bu Çıkmazdan, Akılla, Bilimle, Bilgi ve Birikimle Biz Çıkaracağız"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP'li Gülcan Kış, "TBMM'nin 28. Dönemi'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ekonomi Masası olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Ekonomi alanında uzman MYK üyelerimiz ve milletvekillerimizle beraber, Türkiye'nin her yerinde yapacağımız ziyaretlerle, ekonomide yaşanan krize yönelik vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip, çözüm önerilerimizi anlatacağız. Sanayicimiz, esnafımız, çiftçimiz çıkış arıyor, CHP olarak onları bu çıkmazdan, akılla, bilimle, bilgi ve birikimle biz çıkaracağız. Üreten Türkiye'yi kuracağız" dedi.


Etiket: chp, ekonomi masası, gülcan kış


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA