CHP’li Çakır: ’Suçlu Kim?’




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 17:02

Sercan Özdemir

Depremde 105 kişinin yaşamını yitirdiği bir binanın müteahhidi tutuklu yargılandığı davanın duruşma günü tahliye edilirken; CHP’li Hasan Ufuk Çakır yaşananlara tepki gösterdi.

6 Şubat Depremleri'nden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'de Bilge Sitesi A Blok'ta 105 kişinin yaşamını yitirdiği binanın müteahhidi, açılan davada tutuklu yargılanırken; duruşma günü tahliye edildi.

"Onu Ödüllendirip Belediye Başkanı Yapmışız"

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ise yaşanan olaya tepki gösterirken; "105 kişinin hayatını kaybettiği bu binaya sonradan 2 kat eklendi. İmar müdürü burada suçludur ama biz imar müdürünü ne yapmışız? Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Merkezi olarak onu ödüllendirip belediye başkanı yapmışız" dedi.

"Ben İmza Atmıyorum Bu Usulsüz Yapıya Diyebildin Mi"

Bilge Apartmanı'nın inşa edildiği dönemde Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara dönemin imar müdürü olduğunu ve izin belgelerinde imzası bulunduğunu iddia eden Çakır, "Var mı böyle bir şey? Atma arkadaş. Ben imza atmıyorum bu usulsüz yapıya diyebildin mi? Diyemedin. Suçlu kim? Onu oraya tahliye eden duruşmaya çıkarmadan, hakim mi? Yoksa bütün suçları örtbas etmek için siyasi iktidar mı?


Etiket: hasan ufuk çakır, bilge aparmanı, deprem, osmaniye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA