Büyükkılıç, Kentsel Arama Ekiplerinin Eğitimi ve Entegrasyonu Seminerine Katıldı




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 14:11

İHA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AFAD İl Müdürlüğü ve Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde, AFAD Akrediteli Kentsel Arama Kurtarma Ekiplerinin Eğitimi ve Entegrasyonu seminerine katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, AFAD Akrediteli Kentsel Arama Kurtarma Ekipleri kurmak için belediye personeline arama kurtarma eğitim semineri düzenledi. Seminerde eğitim alan personel ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç; “AFAD Akrediteli Kentsel Arama Kurtarma Ekiplerinin Eğitimi ve Entegrasyonu Semineri'ne katıldık. Büyükşehir Belediyemize bağlı iştiraklerimiz ve gönüllü personelimizle kurmayı planladığımız Kentsel Arama Kurtarma Ekiplerimizin ilk kursiyerleri Spor A.Ş.’mizin personeli oldu” diye konuştu. Büyükkılıç, eğitimlerini tamamlayan personeli sertifikalı AFAD Akrediteli Arama Kurtarma Ekibi olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunduracaklarını ifade etti. 
  Büyükşehir Belediyesi tarafından 1999 Marmara Depremi’nin yıl dönümünde anlamlı bir çalışmaya imza atarak, AFAD Akrediteli Kentsel Arama Kurtarma Ekipleri kurmak için iştirak ve bünyesindeki personele eğitim seminerinde ilk olarak İlk Yardım Eğitimi verildi. Eğitimde sırasıyla daha sonra İnsani Yardım Eğitimi, İtfaiye ile Yangın Eğitimi ve en son olarak Arama Kurtarma Eğitimi verilecek.         


Etiket: memduh büyükkılıç, kayseri büyükşehir belediyesi, afad, kayseri il sağlık müdürlüğü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA