Mersin’den AK Parti’nin 22’inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na Katıldılar




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 11:35

Güray Gürdal

AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkan Vekili Dilek Bobuşoğlu, ’Önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız, Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati ile bir araya gelerek talimatlarını aldık’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na Mersin'den katılım sağlayan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkan Vekili Dilek Bobuşoğlu ile birlikte AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir de önceki dönem Hazine ve Maliye Başkanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati'yle bir araya gelerek; günün anısına fotoğraf çektirdi.

"Bu Millet Bunlardan Çok Çekti"

Programda partililerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Eski Türkiye'nin bu arkaik ekibi hep birlikte emekliye sevk etmeye hazır mıyız? Siyaset bunlardan çok çekti. Bu millet bunlardan çok çekti. 14 ve 28 Mayıs seçim sonuçlarının sadece Türkiye Yüzyılı'na değil aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'mizin yüzüncü yılına yakışır bir muhalefet pratiğinin oluşması için çok önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Türkiye'nin siyaset mühendisliği ürünü kurgulardan kurtulup yerli ve milli eksende siyaset yapan bir muhalefete kavuşması en büyük dileğimizdir. Toplumumuzun farklı kesimlerinden yükselen değişim taleplerinin böyle bir yeniliğe vesile olması temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: ak parti, dilek babuşoğlu, nebati, ato, kuruluş yıl dönümü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA