Ekmen: ’Keşke Aynı Soruları ve Cevapları Tekrar Etse’




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 11:54

Gizem Tokkuzun

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin 14 ve 28 Mayıs seçimleri öncesi ’faiz artırımı’ konusunda kullandığı cümleleri hatırlattı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, "Sayın Nebati'den çok önemli sorular. Keşke bugünlerde bir televizyon programına konuk olsa da aynı soruları ve cevaplarını tekrar etse" diyerek, AK Partili Nureddin Nebati'nin seçim öncesi söylediği sözleri gündeme getirdi.

Nureddin Nebeti: "Biz Faiz Artırıma Gitmeyeceğiz"

Seçim sürecinde Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğunda oturan ve 14 Mayıs'ta AK Parti Mersin Milletvekili seçilen Dr. Nureddin Nebati, muhalefetin 'faiz artırımı' konusunda yaptığı çıkışları Mersin'den katıldığı bir televizyon kanalı yayınında eleştirerek; "Net olarak söylüyorum; biz faiz artırıma gitmeyeceğiz. Hazine ve Maliye Bakanı olarak açıkça söylüyorum ve bu söylemlerim Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemleriyle tam uyuşuyor, örtüşüyor. Bunu açıklıkla söylüyorum. Şimdi net olarak soruyorum; IMF'yle anlaşma yapacak mısınız yapmayacak mısınız? Faiz artıracak mısınız artırmayacak mısınız" ifadelerine yer vermişti.


Etiket: nureddin nebati, mehmet emin ekmen, faiz artırımı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA