Kocamaz, Afyonkarahisar’a Gidiyor




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 12:35

Sercan Özdemir

İYİ Parti, 2024 yerel seçimlerinin startını yarın Afyonkarahisar’dan başlatmayı planlarken; İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da gerçekleştirilecek toplantı için Afyon’a doğru yola çıktı.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek 'Büyük Buluşmaya' herkesi davet eden Kocamaz, programı organize eden İYİ Parti Genel Merkezi ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'na da teşekkür etti.

"Allah’ım Yolumuzu Açık Eylesin"

Yarın gerçekleştirilecek programa ilişkin bilgi veren Kocamaz, "26 Ağustos 1922’de Aziz Atatürk’ün, Büyük Taarruz’u başlattığı günün yıldönümünde, yani yarın Afyon Kocatepe’de İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin de şereflendireceği Büyük Buluşmaya katılmak üzere Afyonkarahisar’a doğru yola çıkıyoruz. Allah’ım yolumuzu açık eylesin" dedi.


Etiket: burhanettin kocamaz, iyi parti, afyonkarahisar, kocatepe


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA