AK Partili Kıratlı’dan Erdemli Mesaisi




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 11:37

Güray Gürdal

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, bir gün içerisinde Erdemli ilçesinde 7 mahalleyi gezdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmesi nedeniyle seçim bölgesi olan Mersin'de bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin'in Erdemli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

"Taleplerini Aldık En Kısa Sürede Çözüm Üreteceğiz"

AK Partili Kıratlı, Erdemli'deki ziyaretlerine AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı'yla başladı. İlçe teşkilatında toplantı gerçekleştirdikten sonra AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya ile birlikte Erdemli'nin Aslanlı Mahallesi'ne giden Kıratlı, Aslanlı Mahalle Muhtarı Caner Ünal'ı ziyaret etti. Aslanlı Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kıratlı, ziyaretlerine Çiriş Mahallesi'yle devam etti. Çiriş Mahalle Muhtarı Necati Şahin'le görüşen ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kıratlı, "Mahallemizin taleplerini aldık en kısa sürede çözüm üreteceğiz" dedi.

Ziyaretlerinin Son Durağı Harfilli Mahallesi Oldu

Çerçili Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Osman Ersin'le, Aydınlar Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Ömer Cırık'la, Sorgun Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Muhammet Gür'le ve Güzeloluk Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı İbrahim Doğan'la da görüşen Kıratlı, ziyaret ettiği mahallelerdeki vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi.  Kıratlı'nın Erdemli ziyaretlerinin son durağı ise Harfilli Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Musa Poyraz ve mahalle sakinleriyle görüşen Kıratlı, "Vatandaşlarımızla mahallemizin sorunlarını konuştuk" ifadesine yer verdi.


Etiket: ali kıratlı, erdemli, ak parti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA