AK Partili Söylemez, Toroslar’ı Sokak Sokak Gezdi




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 13:04

Güray Gürdal

AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, Mersin’in Toroslar ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Partili Söylemez'in Toroslar ziyaretlerine AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu da eşlik etti.

"Bu Emanetlere Sahip Çıkmak Asli Görevimizdir"

Ziyaretlerine AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı'yla başlayan Söylemez, ardından Yusuf Kılınç Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalleyle ilgili sorunları dinleyen Söylemez, "Engelli ablamız Mürüvet Eren’i de hanesinde ziyaret ettik; hal hatırını sorduk, hayır dualarını aldık" dedi. Vekil Söylemez, ardından Akbelen Mahallesi, Halkkent Mahallesi ve Turunçlu Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerine Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'yle devam eden Söylemez, "İlçe Başkanımız Sayın Bekir Topçu ve teşkilatımız ile birlikte 2016 yılında Şırnak'ta Hendek Operasyonu'nda gazi olan Durmuş Ünel'i ailesiyle yaşadığı hanesinde ziyaret ettik, sohbet ettik. Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bu mukaddes ülkeye kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetimizdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

"Kahraman Şehitlerimizin Emanetleri Olan Ailelerinin Her Zaman Yanında Olacağız"

Arpaçsakarlar Mahallesi'ni de ziyaret eden Vekil Söylemez, "İlçe Başkanımız Sayın Bekir Topçu ve teşkilatımız ile birlikte 2018 yılında Tunceli Nazimiye’de Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel’in babası Hasan ve annesi Sabahat Türkel’i hanesinde ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuduk. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Bizler kahraman şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olacağız" dedi.


Etiket: havva sibel söylemez, ak parti, toroslar, bekir selvi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA