Nusret Mayın Gemisi, 8 ayda 32 bin yerli ve yabancı turist ağırladı




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 12:00

İHA

Çanakkale Savaşı’nın seyrini boğaza döşediği mayınlarla değiştirmesi ile bilinen Nusret Mayın Gemisi, Mersin’in Tarsus ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. 8 ayda 32 bin ziyaretçiyi ağırlayan Nusret Mayın Gemisi, Tarsus’un tarihi ve turizmine büyük katkı sağlıyor.

  Her yıl yerli ve yabancı turistlerin ziyaretçi akınına uğrayan Nusret Mayın Gemisi, Tarsus Belediyesi halka açık olarak sergileniyor. Gemiye sahip çıkan ve tarihi değerleri koruma konusundaki kararlılığını ortaya koyan Tarsus Belediyesi, gemiyi düzenli aralıklarla temizliyor ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Nusret Mayın Gemisi'ni "Çanakkale'nin geçilmez olduğunu gösteren tarihi bir gemi" olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, gemiye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, geminin Türk tarihinde önemli görevler üstlendiğini söyledi. 
                               


Etiket: nusret mayın gemisi, tarsus belediyesi, haluk bozdoğan, tarsus turist


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA