Mersin’de yer yer sağanak yağış bekleniyor




Tarih: 4 Eylül 2023 Pazartesi 10:15

Gizem Tokkuzun

Mersin Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı rapora göre Mersin’de en yüksek sıcaklık değeri 32 derece iken, en düşük sıcaklık değeri 26 derece olacak.

Hava parçalı bulutlu ve kıyı kesimlerde yer yer sağanak yağış gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, ortalama nispi nem oranı yüzde 56-75 iken, deniz suyu sıcaklığı 30,6 derece olacak. Ortalama rüzgar şiddeti ise saatte 15-30 kilometre hızda genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Mersin’de hava genel olarak parçalı bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olurken, ilçelerdeki hava sıcaklığı ise şöyle; Çamlıyayla 26, Gülnar 27, Bozyazı 30, Erdemli ve Mut 31 derece olurken Mersin Merkez, Akdeniz, Anamur, Aydıncık, Mezitli, Silifke, Tarsus, Toroslar ve Yenişehir 32 derece olacak.

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.


Etiket: mersin yağış, mersin hava durumu, mersin meteoroloji


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA