“Tüm Türkiye’de görevli zabıtalarımızın haftasını kutluyor, iyi mesailer diliyorum”




Tarih: 5 Eylül 2023 Salı 16:28

Sercan Özdemir

1-7 Eylül tarihlerinde kutlanan ‘Zabıta Haftası’ nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak,

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve müdürlük personeli ile görüştü.

Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Gültak’ın makamında gerçekleşen ziyarette Sivaslıoğlu, “Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı gece gündüz aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Hizmetlerinden dolayı Zabıta Müdürüne ve personeline teşekkür eden Gültak, şu sözleri sarf etti, “Akdeniz zor bir bölge ama göreve geldiğimiz günden bu yana Zabıta Müdürlüğümüz ile birlikte, personel alımından, gerekli araç ve ekipman alımlarıyla birlikte Akdeniz Zabıtası, şu an Türkiye’de çok önemli işlere imza atan bir birim haline geldi.  Zira zabıta, tükettiğimiz her türlü ürünü, pazarları, esnafı yeterince denetlemezse farklı sıkıntılar, sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle stokçuluk yapılan; şekerin, yağın bulunamadığı dönemlerde zabıtamız yoğun denetimler yaptı ve vatandaşı rahatlattı. Zabıtamız, Akdeniz’de yaşayan insanlarımızın en sağlıklı ve kaliteli ürünlere ulaşmasını sağlıyor. Bundan dolayı müdürümüz ve ekibimizi tebrik ediyorum. Tüm Türkiye’de görevli zabıtalarımızın haftasını kutluyor, iyi mesailer diliyorum”


Etiket: zabıta haftası, akdeniz belediyesi zabıta müdürlüğü, mustafa gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA