“Bizim belediyecilik anlayışımızda katılımcılık var”




Tarih: 6 Eylül 2023 Çarşamba 16:59

Berna Uslu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Yenişehir İlçesi Eğriçam Mahallesi’nde kurulan semt pazarında, pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Semt pazarına yaptığı ziyarette, pazarcı esnafı ve vatandaşla sohbet eden Özyiğit, esnaf ve vatandaşların talep, önerilerini dikkatle dinledi.

Özyiğit, “Hemşerilerimizle iyi bir diyaloğumuz var, gittiğimiz her yerde memnuniyeti görmenin, takdirle karşılanmanın gururunu yaşıyoruz. Kentimizin sorunlarını birlikte çözmek ve Yenişehir'i daha iyi bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Ortak akılla, halkı dinleyerek, farklı düşüncelerine saygı duyarak ve önemseyerek iş yapıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda katılımcılık var. Bugün semt pazarımızı gezerek, pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Hemşerilerimizle iyi bir diyaloğumuz var, gittiğimiz her yerde memnuniyeti görmenin, takdirle karşılanmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımıza hizmet etmenin onuruyla alnımız açık bir şekilde sokaktayız.” dedi.

Özyiğit’e ziyaretinde eşlik eden Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, “Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit, bugüne kadar hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Sorunlarımıza daima çözümler üretti ve yanımızda olduğu hep gösterdi. Kendisine tüm pazarcı esnafımız adına teşekkür ediyorum” ifadeleri yer verdi.


Etiket: mersin eğriçam semt pazarı, yenişehir belediyesi, abdullah özyiğit, yenişehir esnaf ziyareti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA