Kayserispor, Çağdaş Atan ile 20 kez kazandı




Tarih: 7 Eylül 2023 Perşembe 16:30

İHA

Kayserispor’daki görevinden istifa eden teknik direktör Çağdaş Atan, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 40 Süper Lig maçında 16 galibiyet, 16 mağlubiyet, 8 beraberlik elde etti.

  Kayserispor'da eski başkan Berna Gözbaşı'nın döneminde göreve getirilen teknik direktör Çağdaş Atan, transfer yasağına rağmen kurulu kadro ile lig ve kupa mücadelesinde aldığı skorlarla takdir topladı. Kayserispor'un başında 40 Süper Lig maçına çıkan Atan, 16 kez galibiyet sevinci yaşadı. 8 beraberlik alan 43 yaşındaki çalıştırıcı, 16 defa da yenilgi yaşadı. 5 kez Türkiye Kupası maçında Kayserispor'un başında yer alan Atan, 4 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. 
  Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, bu sezon geride kalan 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Galatasaray, İstanbulspor ve Antalyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılılar Samsunspor'u mağlup ederek 6 puan topladı. 
                                        


Etiket: kayserispor, berna gözbaşı, çağdaş atan, türkiye kupası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA