Vali Pehlivan, Gazilerle yemekte bir araya geldi




Tarih: 20 Eylül 2023 Çarşamba 14:02

Seher Çoban

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 19 Mayıs Gaziler Günü kapsamında eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte düzenlenen yemekli programda Gazileri ve ailelerini ağırladı.

Gazilerin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayan Pehlivan, “Saygıdeğer Gazilerimiz ve gazilerimizin kıymetli aileleri, aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, öncelikle soframızı bereketlendirdiğiniz, şereflendirdiğiniz davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

“Gazilerimiz, Şehitlerimizin yol arkadaşıdır”

Gazilerin ve şehitlerin yol arkadaşı ve vatanın birliği, beraberliği için yola çıkmış neferleri olduğunu vurgulayan Pehlivan, “Bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin, susmasın diye mücadele etmiş kahramanlardır. Gazilerimiz her daim gönlümüzde müstesna bir yere sahiptir. Onlar tıpkı şehitlerimizin olduğu gibi vatan savunmasında ya şehit olurum ya gazi anlayışıyla yola çıkmış mücadele etmiş ve gazilik gibi ziyadesiyle müstesna ulvi bir rütbeyi hak etmiş kıymetlerimizdir” dedi.

Pehlivan, “Siz saygıdeğer gazilerimizin Gaziler Gününü en içten dileklerimle bir kere daha kutluyorum. Şehit ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bütün şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi saygıyla, rahmetle yad ediyorum. Hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlık ve afiyetler diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, daim olsun” diyerek Gaziler Günü’nü kutladı.

Mersin Milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı,Akdeniz Kaymakamı, İl Emmiyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, KKTC Mersin Başkonsolosu, Baro Başkanı, İl Müdürleri,Meslek Odaları,STK Temsilcileri de yemek programında yer aldı.


Etiket: gazi, mersin, kahraman, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA