Münevver Taflan’a Trabzonspor’dan sürpriz doğum günü




Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 12:31

İHA

Trabzonspor sevgisiyle tanınan yürüme engelli Münevver Taflan’a, Trabzonspor Kulübü sürpriz doğum günü yaptı. Kahramanmaraş Caddesi’ndeki özel bankında doğum günü pastası kesilen Taflan’a çiçek ve forma hediye edildi.

Trabzonspor Kulübü, bordo-mavili takıma duyduğu sevgisiyle tanınan yürüme engelli Münevver Taflan’a doğum günü kutlaması yaptı.

60 yaşına giren Münevver Taflan’a şehir merkezinin en işlek yerlerinden Kahramanmaraş Caddesi’ndeki özel bankında yapılan doğum günü kutlamasına altyapı futbolcuları tarafından pasta getirildi.

Pastanın üzerindeki mumları üfleyen Münevver Taflan’a ayrıca bordo-mavili kulüp tarafından çiçek ve isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Çevredeki vatandaşların da ilgi gösterdiği doğum günü kutlamasında Taflan, “Trabzonspor daha önce de doğum günümü kutlamıştı. Çok mutluyum. Allah razı olsun. 5 kez şampiyonluk gördüm. 2-3 sefer yürüyemediğim için gidememiştim” ifadelerini kullandı. 


Etiket: trabzonspor, doğum günü, süpriz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA