Tacize uğradığı iddiasıyla arabasına bindiği şahsı bıçakladı




Tarih: 25 Ekim 2023 Çarşamba 14:07

İHA

Denizli’de otostop çekerek arabasına bindiği sürücüyü, tacize uğradığı iddiasıyla bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 Ekim günü önce sabah saat 05.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana gelen olayda, çevredeki vatandaşlar, bir pide dükkanı bahçesine çarpmış halde bir otomobil gördü.

Araca yaklaşan vatandaşlar, sürücü koltuğunda bir kişinin kanlar içerisinde yığıldığını fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalede sürücü Sadi Tokgöz’ün (38) göğsünden 4 kez bıçak darbesi aldığını tespit etti. Sürücü Tokgöz, ağır yaralı olarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Çok kan kaybeden sürücü Sadi Tokgöz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen Tokgöz’ün faillerinin bulunması için ekipler, geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda Sadi Tokgöz’ün en son Kutluhan N. (22) ile görüldüğü tespit edildi. Ekipler, Kutluhan N.’yi bulunduğu adreste yakalayıp, ifade işlemleri için karakola götürdü. Emniyetteki ifadesinde sürücü tarafından tacize uğradığını ve bu nedenle sürücüyü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden Kutluhan N., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
                                      


Etiket: pamukkale, kaza, ihbar, araç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA