Prof. Dr. Erol Yaşar, Silahlı Saldırıya Uğrayan Tıp Fakültesi Öğrencisini Ziyaret Etti




Tarih: 29 Ekim 2023 Pazar 16:26

SEHER ÇOBAN

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, 23 Ekim Pazartesi günü uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan Tıp Fakültesi Öğrencisi Intern Dr. Nidanur N.’yi ziyaret etti.

Öğrencinin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, daha sonrasında Nidanur N. ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Yaşar, öğrencimiz ve ailesine her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek her ihtiyaçlarında kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen saldırının kabul edilemez olduğunu ve sağlık çalışanlarına karşı devam eden şiddet eylemlerini de en sert şekilde kınadığını belirten Prof. Dr. Erol Yaşar, konuyla alakalı soruşturmanın Üniversite, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık ile koordineli bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen ameliyatlar sonrası genel sağlık durumu iyi olan  Nidanur N.‘nin tedavisi cerrahi yoğun bakım servisinde devam ediyor.

 


Etiket: mersin üniversitesi, erol yaşar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA