5 ile yağış uyarısı




Tarih: 30 Ekim 2023 Pazartesi 14:13

Ebru Kayış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporu dikkat çekti. Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapora göre; 5 ilde yağış beklenirken yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlük hava durumu raporları yayınlanmaya devam ederken uyarılar peş peşe geldi. Kasım ayının yaklaşması ile birlikte sıcak yaz günleri biraz daha geride kalırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporu dikkat çekti. Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapora göre; 1 Kasımdan itibaren 5 ilde yağış beklenirken yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin edildi. 

İl il hava durumu vatandaşların en sık araştırdığı konular arasında yer alırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel hava durumu tahmin raporuna göre; Yurdumuz genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.


Etiket: meteoroloji genel müdürlüğü, yağış, hava durumu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA